kyrpä seisoo tarinoita aikuisille

Kauaa minun ei tarvinnut runkata, kun aimo annokset tahmeaa spermaa litsahteli ryöppyinä vanukkaan pinnalle. Pojan kalu oli pysynyt kovana koko tämän ajan, ja hän odotti selvästi seuraavia ohjeitani. Kiihotuin kun ajattelin Mirjaa tässä asussa. Tunsin kuin hänen pulssinsa hakkasi. Intissä saunoessa kyllä näkee monenlaista mutta tämä oli kaiken huippu. Läpinäkyvä yöpaita vielä ja sitten olin valmis Jussin katseltavaksi. Karvaton, ohutvartinen kalu, jonka pitkän suonikkaan varren pässä sykkivä ärimmilleen paisunut tummanpunainen terska näytti luonnottoman suurelta. Me voidaan vielä lopettaa. Mies pumppasi itsensä tyhjiin ja veti kalunsa takamuksestani. Pian hänkin pursotti kermaiset spermat Minnan suoleen. Minna ujutti kielensä esinahkani alle ja kostutti munan kauttaaltaan tahmealla syljellä. Jokaisella työnnöllä minä voihkin kovemmin ja kovemmin. En tajunnu että se voi olla näin hyvä. Pöydällä oli konjakkipullo ja nojatuolissa istui aamutakki pällä ja lasi kädessä Mirja.

Nuorta poikaa Eroottiset: Kyrpä seisoo tarinoita aikuisille

Lopuksi hän kaapi vielä spermaroiskeet kasvoilta suuhunsa ja nieli koko lastin. Joulun alla muutin takaisin etelän lopettelemaan asepalvelusta. Miika katsahti minua ja hymyili. Vähitellen supistukset loppuivat ja nousin lähättäen seisomaan. Nylkytin kyrpäni Jussin käteen ja lypsin toisella kädellä thaihieronta kokkola suomi porno paksua miehen kalua. Palasimme olohuoneeseen, missä ukko istui tv-tuolissa ja runkkasi kaarelle ylöspäin jäykistynyttä kyrpänsä. Miika, vastasi poika edelleen hieman jännittyneenä ja sohvan etureunalla istuen. kyrpä seisoo tarinoita aikuisille

Nuorempaa poikaa Eroottisia: Kyrpä seisoo tarinoita aikuisille

Hymyilin Miikalle ja sanoin: Sullahan on komeesti seisova kyrpä. Miika hymyili takaisin ja huohotti edelleen. Onks kukaan tehny sulle näin? Hetken kuluttua pukeuduimme ja lähdimme kohti kotejamme. Häivyin äkkiä suihkuun, kun huomasin kiihottuvani tuosta irstaasta näystä. Kuulin, miten yksi miehistä meni sänkyyn ja veti minut pälleen. Alex oli laittanut viestin Koska uudestaan? Kaksikolla alkoi seistä uudelleen, ja jättimuna rynkytti persettäni, kunnes jäykistyi, ähkäisi ja laski valtaisan mälliryöpyn kahden edellisen lastin seuraksi. Siellä suomalaiset ovat jo vuosikymmeniä huljutelleet kotimaan pölyjä niskoistaan. Olin päivällä aikaisemmin viestinyt paljon Alexin kanssa siivoukseni lomassa. Olen nähnyt isompiakin mulkkuja, mutta tämä oli ihan komea nuoren miehen kalu. Miika pudisti pätän, No ei Haluutko että jatkan? No, oliko kokeilun arvoista? Otettiin vähän olutta ja käytiin saunassa. Valtaisa vehje sykki varmaankin parikymmentä sylkäisyä lämmintä siemenpuuroa paksusuoleen asti. Nauttien joka hetkestä otin mulkunpän huulieni väliin ja liuutin sen hitaasti imien syvemmälle suuhuni. Tartuin takakautta kyrvän varresta ja samassa alkoi raju nylkytys. Alex känsi minut mahalleen ja aloitti perseeni nuolemisen. Lauteilla lötkötti karvaton suonikas jättikyrpä, jonka juuressa pullottivat pussit olivat kuin siitosorilla. Saimme huoneen maatasosta niin, että meillä oli mukava pieni piha. Jussi voihki ja näin miten siemenneste valui avonaisesta pillusta. Jussi käski nostaa helman ylös, jotta kiimalimaa valuva kulli näkyisi paremmin. Eila ja Reino fleshlight hinta tiukat pillut muodostuivat meille vähän kuin lomamummiksi ja ukiksi, jo muutaman vuoden eläkepäiviä viettänyt pariskunta oli mukavaa seuraa joiden kanssa vanhempanikin viihtyivät. Silja myötäili Reinon panotyöntöjä huokailleen ja voihkien suu kiihottuneesti hymyillen. Liekö luullut että vanha kiimainen setä käy heti kättelyssä käsiksi Viittasin häntä olkkariin päin, ja hän istui sohvanreunalle. Kellahdin mahalleni, jolloin kolmas mies tuli vielä liukkaille.

päälle Kyrpä seisoo tarinoita aikuisille

Mitä luulet?

Huomautus: Your e-mail osoitetta ei julkaista